Navodila za uporabo Cyto Forte

Kapsule za zdravljenje cistitisa Cyto Forte - splošne informacije

Cyto Forte je zdravilo na osnovi naravnih sestavin za lajšanje simptomov, preprečevanje in zdravljenje cistitisa, vključno s kronično obliko. Brez hormonov, antibiotikov in škodljivih kemikalij. Oblika sproščanja - kapsule. Za peroralno uporabo. En paket vsebuje 20 kosov. Vsaka kapsula vsebuje deset gramov zdravilnega kompleksa. Aktivne sestavine:

Vitamini:

E, skupina B

Minerali:

cink, mangan, baker

Izvlečki:

kamilica, brusnica

Indikacije za uporabo - razlogi za uporabo kapsul

Zahvaljujoč aktivni formuli kapsul iz naravnih sestavin (vitamini in rastlinski izvlečki), razviti s pomočjo sodobne biotehnologije, lahko kapsule Cyto Forte uporabljamo povsod na področju bolezni in bolezni sečil. Tako za ženske kot za moške. Najprej je uporaba zdravila Cyto Forte učinkovita za zdravljenje cistitisa. V tem primeru se uporablja kot glavno zdravljenje. Toda hkrati je treba zdravilo, ki ima lastnosti uničevanja okužbe in krepitve imunskega sistema, racionalno uporabljati kot dodatno orodje v boju proti resnejšim boleznim. Na primer pielonefritis, uretritis ali urolitiaza.

Znaki nujne uporabe Cyto Forte - simptomi bolezni:

  • boleče uriniranje
  • zelo pogosta ali vztrajna potreba po stranišču
  • lažna želja po uriniranju
  • pekoč občutek in rezanje v sečnici
  • krvav urin, moten, oster vonja
  • vročina in mrzlica
  • slabost, bruhanje, lahka omotica
  • bolečine v spodnjem delu trebuha (v predelu mehurja)
  • vlečenje bolečin na levi ali desni v spodnjem delu trebuha
  • enolična bolečina v straneh s hrbta (ledvice)

Navodila za uporabo - potek dajanja, odmerjanje, kontraindikacije

navodila za jemanje kapsul za zdravljenje cistitisa Cyto Forte

Pomembno je vedeti! Le pravilna uporaba zdravila Cyto Forte lahko uniči okužbo, lajša vnetje in popolnoma odpravi bolezen.

Način uporabe kapsul Cyto Forte je čim bolj preprost in priročen. Kapsulo je dovolj popiti s kozarcem pitne vode. Potek sprejema je možen v več različicah, odvisno od razlogov za sprejem.

Za zdravljenje cistitisa - ena kapsula štirikrat na dan pet dni neprekinjeno. V primeru izbruha kroničnega cistitisa - desetdnevni tečaj, ena kapsula zjutraj in zvečer. In za preprečevanje cistitisa je priporočljivo jemati zdravilo Cyto Forte vsak dan po eno kapsulo vsakih 24 ur 20 dni. Povečanje vsakega tečaja je možno z napredovalno fazo bolezni.

Če se odločite za uporabo zdravila Cyto Forte za vnetje ledvic, urolitiazo, jemanje kapsul mora spremljati celoten potek zdravljenja do okrevanja (dve kapsuli na dan) in 14 dni za preprečevanje zapletov in ponovitve bolezni, krepitev imunosti.

Kontraindikacije - posamezna alergija na eno od komponent v sestavi, kar je mogoče v izjemno redkih primerih. Poleg tega proizvajalec priporoča previdno jemanje kapsul Cyto Forte med nosečnostjo in dojenjem (sprejem je možen le s soglasjem lečečega porodničarja-ginekologa).

Opozori na! Pazite se goljufivih prevarantov. Cyto Forte je profesionalno zdravilo za zdravljenje cistitisa, ki ga je v Sloveniji mogoče naročiti le prek spletnega obrazca za naročanje na uradni spletni strani!