Ocene o Cyto Forte

 • Sara
  Zdravilo Cyto Forte je v kratkem času pomagalo znebiti cistitisa. Z nakupom sem zadovoljen. Cena je precej dostopna, kapsule je enostavno vzeti, predvsem pa hitro delujejo. Do večera prvega dne sprejema so simptomi cistitisa izginili. Po petdnevnem tečaju sem opravil teste in obiskal zdravnika, rezultati so potrdili učinkovitost kapsul. Priporočite.
  Cyto Forte
 • Zala
  Nizka cena, naravna sestava. Ni hormonov ali antibiotikov. Zdravilo je zelo hitro pomagalo ozdraviti cistitis. Vsi simptomi so izginili v samo nekaj dneh! Za profilakso sem si vzel še en teden. Brez alergij ali drugih neželenih učinkov. Dobro se počutim. Sklenil sem, da je cyto forte aktivno sredstvo proti cistitisu.
  Cyto Forte
 • Lana
  Dobro orodje, deluje! Pred cyto forte sem poskusil veliko podobnih zdravil, vendar nobeno ni dalo tako pozitivnega rezultata. Brez neželenih učinkov, odstranjevanje neprijetnih simptomov po zaužitju tretje kapsule. Uporabljam ga v hladni sezoni za profilakso. Nisem več bolan - končno sem se enkrat znebil cistitisa!
  Cyto Forte
 • Nina
  Nobenega denarja zapravljamo! Kapsule so opravile svoje delo, z njihovo pomočjo pozdravile cistitis. Po priporočilu zdravnika redno jemljem Cyto Forte, da preprečim ponovitev (ena kapsula na dan). Brez alergij ali neželenih učinkov, ki jih povzročajo antibiotiki. Zahvaljujoč proizvajalcu je zdravilo učinkovito!
  Cyto Forte
 • Eva
  Kapsule cyto forte je zdravnik priporočil za zdravljenje moškega cistitisa. Najprej sem ga jemal pet dni - eno kapsulo štirikrat na dan. Že drugi dan so pekoč občutek in drugi neprijetni občutki minili, želja po stranišču se je ustalila, lahko sem se vrnil v staro življenje. Učinkovit izdelek po dostopni ceni. Res pomaga!
  Cyto Forte
Uporabniška ocena Cyto Forte
5
19