Zdravljenje cistitisa

Kapsule Cyto Forte v Mariboru

Kapsule Cyto Forte
39 €78 €
519

Naročiti Cyto Forte

Popust -50%

Profesionalno zdravilo za zdravljenje cistitisa Cyto Forte. Oblika sproščanja - kapsule. Cena 39 €.

Naročite preko uradne spletne strani, za uspešen nakup v posebni ponudbi

Promocija - 50% popust. Velja po vsej državi (Slovenija). Če želite oddati naročilo na spletnem mestu, morate v prazna polja posebnega obrazca vnesti svoje stike v obrazec za naročilo. V roku ene ure bo predstavnik podjetja poklical vaš telefon, da bo odgovoril na vsa vprašanja in poskrbel za dostavo na naslov, ki ste ga navedli, ter pojasnil podrobnosti. Dostavo v Mariboru prevzamete na pošti. Plačajte šele po prejemu dostave po pošti ali kurirju.

Cyto Forte je prehransko dopolnilo. Uniči okužbo in okrepi imunski sistem, da prepreči ponovitev bolezni.

Kako kupiti v Mariboru Cyto Forte

Kapsule Cyto Forte so profesionalno zdravilo za zdravljenje cistitisa. Sestava ne vključuje hormonov, antibiotikov in zdravju škodljivih kemičnih komponent. Aktivacija delovanja kapsul je v celoti posledica naravnih sestavin.

Cyto Forte je biološko aktivno prehransko dopolnilo. Ne povzroča odvisnosti, neželenih učinkov, alergijskih reakcij. Dovoljeno je uporabljati kot profilakso in pri zdravljenju različnih bolezni genitourinarnega sistema.

Cena 39 € - izpolnite obrazec, če želite priti v Slovenijo

Pohitite z naročanjem s 50% popustom. Trajanje promocije je omejeno. Če želite kapsule v Mariboru naročiti s trenutno -50% popustom, vpišite svoje ime in telefonsko številko v obrazec za naročilo preko uradne spletne strani. V prazna polja vnesite svoje ime in telefonsko številko. Nato vas bo operater v bližnji prihodnosti poklical po telefonu in potrdil naročilo, da pojasni podrobnosti. Čez nekaj dni boste prejeli in plačali v 2-14 dneh in enkrat za vselej pozabili na težavo s cistitisom!

Pogoji dostave Cyto Forte - podrobne informacije

 • dostava - Slovenija, (Maribor) in drugi
 • brez predplačila, plačilo naročila po pošti v Mariboru
 • natančni stroški pošiljanja paketa s strani poštarja na določen naslov so lahko različni v različnih mestih.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Cyto Forte

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Cyto Forte

Cyto Forte v LjubljaniCyto Forte v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene o Cyto Forte v Mariboru

 • Nina
  Nobenega denarja zapravljamo! Kapsule so opravile svoje delo, z njihovo pomočjo pozdravile cistitis. Po priporočilu zdravnika redno jemljem Cyto Forte, da preprečim ponovitev (ena kapsula na dan). Brez alergij ali neželenih učinkov, ki jih povzročajo antibiotiki. Zahvaljujoč proizvajalcu je zdravilo učinkovito!
  Cyto Forte
 • Eva
  Kapsule cyto forte je zdravnik priporočil za zdravljenje moškega cistitisa. Najprej sem ga jemal pet dni - eno kapsulo štirikrat na dan. Že drugi dan so pekoč občutek in drugi neprijetni občutki minili, želja po stranišču se je ustalila, lahko sem se vrnil v staro življenje. Učinkovit izdelek po dostopni ceni. Res pomaga!
  Cyto Forte