Zdravljenje cistitisa

Kapsule Cyto Forte v Portorožu

Kapsule Cyto Forte
39 €78 €
519

Naročiti Cyto Forte

Popust -50%

Profesionalno zdravilo za zdravljenje cistitisa Cyto Forte. Oblika sproščanja - kapsule. Strošek je 39 €.

Naročite preko uradne spletne strani, dobite ga lahko po uradni ceni

Promocija - 50% popust. Velja po vsej državi (Slovenija). Če želite na spletnem mestu oddati naročilo z obrazcem za naročilo, v prazna polja posebnega obrazca navedite svojo telefonsko številko in ime. In upravitelj vas bo kmalu kontaktiral, da bo odgovoril na vaša vprašanja glede plačila in dostave ter pojasnil podrobnosti. Dostavo v Portorožu lahko prevzamete na pošti. Paket lahko prevzamete na pošti ali pa vam ga bo kurir dostavil na dom. Plačilo po prejemu na roko.

Cyto Forte je prehransko dopolnilo. Uniči okužbo in okrepi imunski sistem, da prepreči ponovitev bolezni.

Kako kupiti v Portorožu Cyto Forte

Kapsule Cyto Forte so profesionalno zdravilo za zdravljenje cistitisa. Sestava ne vključuje hormonov, antibiotikov in zdravju škodljivih kemičnih komponent. Aktivacija delovanja kapsul je v celoti posledica naravnih sestavin.

Cyto Forte je biološko aktivno prehransko dopolnilo. Ne povzroča odvisnosti, neželenih učinkov, alergijskih reakcij. Dovoljeno je uporabljati kot profilakso in pri zdravljenju različnih bolezni genitourinarnega sistema.

Cena 39 € - izpolnite obrazec za nakup v Sloveniji

50% popust danes, naročite zdaj po nizki ceni. Če želite naročiti kapsule v Portorožu po najnižji ceni, izpolnite obrazec za naročilo na uradni spletni strani. V prazna polja vnesite svoje ime in telefonsko številko. Nato vas bo v bližnji prihodnosti naš upravitelj kontaktiral, da bo potrdil naročilo in pojasnil podrobnosti. Čez nekaj dni plačajte paket po prevzemu po pošti ali kurirju in enkrat za vselej pozabite na težavo s cistitisom!

Pogoji dostave Cyto Forte - podrobne informacije

 • dostava - Slovenija, (Portorož) in drugi
 • brez predplačila, plačilo naročila po pošti v Portorožu
 • Natančni stroški pošiljanja se lahko razlikujejo od mesta do mesta.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Cyto Forte

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Cyto Forte

Cyto Forte v LjubljaniCyto Forte v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Cyto Forte v Portorožu

 • Zala
  Nizka cena, naravna sestava. Ni hormonov ali antibiotikov. Zdravilo je zelo hitro pomagalo ozdraviti cistitis. Vsi simptomi so izginili v samo nekaj dneh! Za profilakso sem si vzel še en teden. Brez alergij ali drugih neželenih učinkov. Dobro se počutim. Sklenil sem, da je cyto forte aktivno sredstvo proti cistitisu.
  Cyto Forte
 • Lana
  Dobro orodje, deluje! Pred cyto forte sem poskusil veliko podobnih zdravil, vendar nobeno ni dalo tako pozitivnega rezultata. Brez neželenih učinkov, odstranjevanje neprijetnih simptomov po zaužitju tretje kapsule. Uporabljam ga v hladni sezoni za profilakso. Nisem več bolan - končno sem se enkrat znebil cistitisa!
  Cyto Forte